A FÖLDGÖMB

Stílussal az ösvényeken

Az utazás a lázadás egyik legkifinomultabb formája: megszabadulhatunk a kötöttségektől, nekivághatunk az ismeretlennek, beléphetünk egy új valóságba, olykor vadidegenekben kell megbíznunk. Így áll össze az utazás adta szabadág. Ha úgy érzed, hogy eközben James Bond stílusa és Bear Grylls vagánysága illik hozzád, íme néhány praktikus kiegészítő a trendhim.hu jóvoltából

A célállomástól függően, jól jöhet egy paracord karkötő. A stílusos karkötő egyben titkos taktikai vagy túlélő karkötő, hiszen anyaga általában 250 kg teherbírású, jó minőségű ejtőernyőzsinór, amely kibontva akár 3 méter hosszúságú is lehet. Felhasználási lehetőségei végtelenek - óraszíjként, függőágyként, sátor rögzítéseként, cipőfűzőként vagy akár csatok pótolására is alkalmas -, ráadásul a beépített iránytű a tájékozódáshoz is jól jön. Nem véletlen, hogy jelenleg több ország hadserege is alkalmazza ezt az anyagot.

pr karkoto


Lehet stílusosan is cipekedni. Rengeteg típusú hátizsákot lehet kapni, kicsitől a nagyig a vízállótól a bőrből készültig. Azonban fontos, olyan táskát választani, ami már az első pillanattól kezdve kényelmes, jól illeszkedik a hátunkhoz és praktikusan pakolható.

pr hatizsak


A klasszikus, amelyet Roger Moore biztosan nem hagyna ki nem más, mint egy zsebóra. Ha nem bírsz a csuklódon órát viselni, akkor ez a megoldás rendkívül elegáns. Ráadásul környezettudatos termék, elemre nincs is szükség működtetéséhez, egy felhúzással akár 30 órát is üzemelhet.

pr ora

Ahogy haladunk előre a tavaszban, mindenki örömére egyre többet süt a nap, ám a sugárzás is egyre erősödik. Ne felejtsünk otthon a jó minőségű napszemüveget sem. A túl erős napsugárzás nem csak a bőrünknek, de a szemünknek is ártalmas.  Szemüveg választás előtt fontos megnézni, hogy az adott szemüveg rendelkezik-e megfelelő védelemmel és megfelelő lencsével, hiszen sok termék hosszabb használat után elkezdhet torzítani és UV-védelme is csökkenhet.

pr szemuveg

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Qatar 20161219